Mycket som snurrar

Oj, det var ett tag sedan. Det har varit fullt upp. Jag har så många ideér som snurrar runt just nu. Trots att jag lyst med min frånvaro är ni väldigt många om fortfarande kikar in här. Kul! Jag lovar er att jag ska försöka att bli lite bättre på att blogga men fokus har mest legat på företaget och Instagram just nu. Även jag inser mina begränsningar med en 4 åring och en liten bebis. Det kommer inte bli några dagliga uppdateringar här, utan det blir istället cirka 3 gånger i veckan.

Imorgon drar äntligen förskolan igång igen och förhoppningsvis blir det lite mer struktur här hemma.

Ville mest idag bara kika in och säga hej!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.