Gravid v37

Igår åkte jag och Josef till Stockholm. Känns lite läskigt att åka iväg så här sent i graviditeten och samtidigt som jag hade så mycket onda sammandragningar i måndags. Men jag tänker att det finns ju sjukhus i Stockholm. Haha!

Så mysigt att komma iväg en ”sista” gång bara Josef och jag på ett tag. Vi bor i Hammarby Sjöstad i en hotell lägenhet. Förhoppningsvis får jag till lite träningsfilmer här med. Gummibanden är iallafall med!

Det känns som att jag bara upprepar mig från gång till gång men sömnen är fortfarande fruktansvärt dålig. Det nya nu är förvärkarna, både onda och inte så onda. Men det är klart att det närmar sig.

I onsdags var jag på MVC igen för att kolla hur bebis ligger. Jag trodde jag skulle börja gråta när hon sa att bebis har vänt sig om och ligger med huvudet nedåt. Den är fortfarande ruckbar men hon trodde inte att den skulle ändra sig tillbaka. Vi fick även göra ett ultraljud för att vara riktigt hundra på att den faktiskt vänt sig. Bebis är så lik Teo i profilen. Undrar om de kommer vara lika varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.