Gravid v 36

Nästa vecka är det dags för ett till besök hos mödra för att se om bebis har velat vända sig om. Om man funderar på hur sparkarna känns så känns det inte så troligt att den gjort det men man kan ju alltid hoppas att man känner fel.
Har inte bebis vänt på sig så blir det ett vändningsförsök.

Jag har helt slutat med styrketräningen nu. Jag lyfter alltså inga vikter längre. Men tränat har jag inte slutat göra. Nu tränar jag med olika gummiband här hemma. Det känns mycket bättre kroppsligt och det är roligt att Teodor vill vara med på ett hörn.

Klådan har som sagt blivit bättre men rest less legs värre. Jag sover fortfarande väldigt dåligt och är vaken mellan 1-3 timmar per natt. Jag försöker att tänka att det är bra för kroppen att börja vänja sig men den dåliga sömnen har ju hållit på sedan i början av graviditeten så man börjar känna sig lite sliten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.