Gravid v 34

I fredags gick vi in i gravidietsvecka 34. Jag kollade upp den där graviditetsklådan,tack vare er. Proverna visade sig vara bra och att jag hade bra levervärden. Jag har däremot lyckats koppla ihop klådan med fet- och salt mat. Salt är väl den enda craving jag egentligen har så jag försöker att dra ner på det.

Jag har ju haft lite yrsel och hjärtklappning på sistone, vilket var på grund av att mitt blodtryck är väldigt lågt. Det låg sist på 100/60. Men det är inget ovanligt för att vara mig. Skönt att veta att det inte var järnvärdet iallafall som orsakade yrseln.

Annars har jag kommit igång med träningen igen och även om magen börjar bli riktigt stor nu så känns träningen bra. Vissa kvällar kan bäckenet göra lite ont om jag inte vilat på dagen. Något jag verkligen måste bli bättre på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.