Gravid v 33

Jag är fortfarande förkyld så att träna har inte alls funnits med på kartan. Ena dagen låter jag helt frisk och känner mig relativt pigg medans andra dagen är jag helt däckad och kraxar mer än någonsin. Annars har jag haft lite ont i huvudet et par dagar. Om det har med förkylningen at göra eller om det har med att järnvärdet blir sämre vet jag inte.

Jag sover fortfarande ruskigt dåligt men peppar peppar. Häromnatten sov jag så himla bra. Och med bra menar jag ju då förstås att jag bara vaknade 8 gånger, var uppe och kissade 1 gång, somnade sent och vaknade tidigt. Tja-a, kraven sänks ju om man säger så. Värst är det när jag ligger vaken i 3-4 timmar på natten.

Annars har det börjat att klia under mina fötter, framför allt den ena. WHY?!!!! Framförallt det högra benet som jag också har rest less legs i. Jag har varit och lämnat prover så vi får se vad de visar.

Yrsel är även någon nytt som dykt upp. Har haft ett par tre gånger en känsla av att jag ska svimma. Har det med tröttheten att göra et härnvärdet får vi se.

I övrigt mår jag rätt bra annars, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.