Bantar du?

Det är väldigt ofta jag får höra från min omgivning: Varför tränar du så mycket? Banar du? Varför tar du inte en bulle för? När ska du börja äta som vanligt? Du behöver inte banta. Du är ju redan så smal. STOPP! Jag bantar inte. Jag har hittat min livsstil som fungerar för mig. Anledningen till att jag inte vill ha en bulle är för att jag helt enkelt ine är sugen på en bulle. Frågar du mig imorgon kanske jag är sugen. Jag tränar för att jag mår bra utav det. Så enkelt är det!

Alla borde bry sig mer om sin egen hälsa än att lägga sig i andras, så länge man inte ber om hjälp.

Jag tror att anledningen till att många lägger sig i är för att stilla deras egna dåliga samvete. Många är nog mer medvetna om hur de borde äta eller röra på sig för att må bättre men att de kanske inte har den diciplinen att ta tag i det. Så för att må lite bättre en kort stund så känner man ett behov att att trycka ner någon annan.

Men genom att lägga sig i andras hälsa så ökar det också hälsohettsen vi har i dagens samhälle. Så kan vi bara istället glädjas med varandra och peppa varandra mer?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.