Gravid v32

Sist vi var hos barnmorskan så visade sig att jag har börja få lite dåliga järnvärden. Inget konstigt egentligen i och med att det brukar sjunka desto längre in man går i en graviditet men nu ligger jag tydligen på gränsen till att börja äta järntabletter, vilket jag hoppas att jag slipper. Samtisigt kanske det är på grund av de dåliga järnvärdena som jag är så trött. Jag ska iallafall lämna ytterliggare prover nästa gång.

Annars växer magen på, kroppen känns ändå hel och pigg men det dåliga minnet sviktar fortfarande. Tidigare i veckan väcktes jag av att det ringde på dörren. Det var grannen som bara ville berätta att jag hade glömt mina nycklar i låset. Ja, jag är väl en sämre mamma men jag skyllde direkt på sonen. Inte kan jag säga att det var jag heller. Vad är jag då för oansvarig mamma som lämnar nycklarna i dörren i fyra, ja- FYRA timmar. Haha!

Tur att man har snälla grannar.

Teodor blev sjuk i fredags och lagom tills han friskanade på sig så blev jag och Josef sjuka. Så för min del har det inte blivit någon träning. Men kroppsligt så känns det väldigt bra, förutom att magen verkligen börjar bli lite ivägen. Men det är ju förhoppningsvis bara 8 veckor kvar.

Trevlig helg önskar jag er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.