Gravid vecka 28

Det känns som att jag skriver ett nytt inlägg hela tiden. Gravid vecka 26. Gravid vecka 27. Gravid vecka 28. Förra veckan har jag trots värmen kommit igång med styrketräningen. Kroppen mår så himla mycket bättre när den får vara på gymmet.

Till skillnad ifrån veckan innan så har jag inte varit lika hormonell men fortfarande väldigt trött. Tack vare träningen så tror jag iallafall att jag sovit lite bättre om nätterna. Probelmet just nu är att somna. Jag har fått rest less legs. Så fort jag håller på att somna så skakar mitt ben och det liksom sticker eller pirrar i benet. Sjukt obehagligt. Det slutar alltid med att så fort jag håller på att somna så skakar benet till och jag är vaken igen… Så där kan det hålla på en sju åtta gånger innan jag faktiskt somnar in. Väldigt irriterande men Josef förösröker att massera benen innan jag går och lägger mig. Vet inte riktigt om det hjälper. Jag tar gärna tips om ni har något tips mot restless legs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.