Gravid vecka 27

I fredags var vi på MVC för att lyssna på den lilles hjärta och mäta magen. Hittills har jag gått upp 5 kg och i fredags gick jag även in i vecka 27. Jag känner mig fortfarande rätt smidig men jag märker att det mesta extra kg som inte är bebis sitter runt rumpa och lår. Inget konstigt då kroppen ska orka bära ett barn.
Den här veckan har varit sämre. Så hormonell men också så trött. Jag har gått tillbaka till att sova lunch igen och hinner jag inte sova lunch så sover jag middag… antar att kroppen behöver återhämtningen.

Jag försöker ändå att vara aktiv om dagarna trots hettan. Morgon- och kvällspromenader samt simning har det blivit men ingen direkt styrketräning. Jag saknar verkligen gymmet och vill bara att det ska bli svalare. Jag tänkte försöka att bege mig dit på måndag kväll när Josef kommer hem ifrån jobbet.

Annars mår jag rätt bra och är så sjukt tacksam att denna graviditet inte är likadan som när jag väntade Teodor. Den här gången mår jag så mycket bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.