Vecka 26

Idag går vi in i vecka 26. Det är verkligen skrämmande hur fort tiden går nu med andra barnet än med första. Vi har toppat värmen denna vecka med 32-33 grader. Jag förmådde mig att gå till gymmet i måndags. Trots att jag tog det väldigt lugnt så började jag se stjärnor efter ett tag. Så resten av veckan tog jag det mer lugnt och gick ut på promenader senare på kvällen när det svalnat av något iallafall. Jag har givetvis inte haft dåligt samvete för det. Kroppen klarar inte lika mycket nu och jag lyssnar.

Annars tycker jag att det varit en okej vecka. Förutom den här sjuka tröttheten som förnosligen beror på värmen. Loppan har verkligen levt rövare om kvällarna och nätterna. Så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.