Blåbärsmuffins

Jag är så tacksam över att blåbären snart är mogna i skogen. Tänk, vilket previlige att kunna gå ut i skogen och plocka hur mycket man orkar, kan och vill. Jag ska ägna hela sommaren till att fylla frysen full för att ha hela hösten.
Jag gjorde gluten- och sockerfria blåbärsmuffins förra veckan. De blev verkligen saftiga!

Blåbärsmuffins cirka 4 stycken

1.5 mandelmjöl
1/2 tsk vaniljpulver
2 st ekologiska ägg
1/2 msk agavesirap
1/2 tsk bakpulver
1/4 tsk bikarbonat
15 g smör

Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Smält smöret. Blanda samman alla torra ingredienser. Vispa ägg och agavesirap poröst.
Häll i de torra ingredienserna. Häll i smöret. Blanda väl och låt smeten stå och vila ett tag. Häll sedan upp smeten till hälften i muffinsformar.
Toppa med blåbär. In i ugnen i cirka 10-15 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.