Utveckling av tjänster

Mycket av min tankeverksamhet går åt till utvecklingen av min onlinetjänst. Jag har kört på denna nu i nästan två år och känner nu att det är dags att utvecklas.
har ni önskemål får ni gärna maila mig på ensamtjejpagymmet@outlook.com så ska jag försöka att tillgodose era önskemål.

Annars njuter vi av det underbara vädret och bakar i mängder. Jag vet inte om det är den lediga tiden eller om det är det fina vädret som gör att inspirationen flöder.
Något som är roligt är att jag börjat fota lite mer mat och inte bara en massa bakverk (även om det förmodligen alltid kommer vara favoriten med alla färger).

Häromdagen så bad jag er läsare på Instagram om hjälp. Vad ni vill se mer av. Jag är så tacksam för all hjälp. Ni var många som ville se mer träning, lära er mer om kost, få mer frukost, lunch och middagstips. Visst är det nya lite läskigt. Samtiigt så känner jag att jag bloggat så mycket om bakverk att jag vill fortsätta vidare, även om jag skrivit lite om träning och hälsa tidigare.

Så, sakta men säkert kommer det att bli en förändring både här på bloggen och Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.