Jordgubbsmuffins

Åh så jag känner mig utvilad. Jag började min morgon med 20 minuter yoga på altanen. Jag valde att gå och lägga mig tidigt med en bra bok (Persbrandts) och har sovit som en stock hela natten.
Igår fick jag hjälp i köket av Teodor. Jag älskar verkligen hur mycket han gillar att vara med och baka. Nu är det så roligt att han kommer med egna förslag vad vi ska ha i bakverken. Ibland blir det rätt bra och ibland blir det rätt kul. För ett tag sedan när jag bakade chokladmuffins så föreslår han att vi ska ha i lite pannkaka i. Inget jag direkt nappade på!

Dessa muffins är glutenfria och är även fria från raffinerat socker.

Jordgubbsmuffins cirka 6 stycken

2 ekologiska ägg
1.5 dl mandelmjöl
1 krm vaniljpulver
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk fiberhusk
1/2 msk agavesirap
15 g smör
cirka 1 dl mosade jordgubbar

Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och agavesirap poröst. Blanda samman alla torra ingredienser. Häll i dem i smeten. Mosa jordgubbarna med en gaffel. Häll upp smeten till hälften i formarna (jag använde mig av en smord plåtform).
Klicka i lite jordgubbar i mitten. In i mitten av ugnen i cirka 10-15 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.