Vi ska ha barn!

Jag har varit lite frånvarande, okej rätt mycket, typ helt inaktiv här. Det har varit lite mycket under våren, inte bara med skolan utan i mitt mående.
I början på November så blir jag och Josef föräldrar igen och Teodor blir storebror! Jag har mått så fruktansvärt dåligt och varit så hiskligt trött!
Att stå och baka något som jag inte ens vill stoppa i mig på grund av illamående har liksom inte varit jätteaktuellt, som ni kanske kan förstå. Nu är vi i vecka 21 och jag kan äntligen säga att jag mår bättre. Den enda är nu att jag är trött, men det kan jag leva med!

Jag har saknat bloggen och Instagram och har så mycket tankar och idéer nu, på både kommande inlägg men också träning och bakverk.

Framförallt på Instagram har jag fått otroligt många meddelanden där folk frågat hur jag mår och vart jag tagit vägen och jag blir verkligen rörd av alla gulliga ord av er. Men nu vet ni hur det ligger till och jag mår bra och äntligen är tillbaka igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.