Chokladmuffins med hallonfyllning

Det är snart fredag och denna vecka har varit sååå lång. Jag vill bli kvitt denna förkylning så att jag kan börja att träna igen. Är så sjukt träningssugen. jag har ju fått mer tid till både skolan och köket.
Häromdagen bjöd jag på detta recept på Instagram och för er som inte har Instagram måste jag ju också dela med mig till. Dessa är både gluten- och sockerfria och de är en fin kombination av både söt choklad och syrliga hallon.

Chokladmuffins med hallonfyllning cirka 6 stycken 

2 ägg
Nästan 2 dl mandelmjöl
1/2 tsk bakpulver
1/2 msk agavesirap
1 krm vaniljpulver
1 tsk fiberhusk
Ca 1.5 msk rå kakao

Ca 1-1.5 dl hallon.

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ägg och agavesirap poröst. Mosa hallonen med en gaffel. Blanda samman alla torra ingredienser. Häll i det i smeten. Rör om. Fyll upp 6 stycken formar (jag hade ganska stora formar). Klicka i en liten sked med hallonsmeten i muffinsen. In i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. Prova med en sticka tills de nästan är torra i mitten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.