Alla hjärtans dag

Egentligen är jag inte så förtjust i alla hjärtans dag. Jag anser att man kan vara kärleksfull mot varandra alla dagar om året. Jag känner inte att man behöver köpa saker till varandra bara på en speciell dag. Men däremot så kan det vara ett mysigt tillfälle att hitta på något. Laga lite extra god mat, äta något gott bakverk och bara umgås. Josef kommer hem senare ikväll men jag har förberett en chokladtårta med hallonfyllning. (receptet på den kommer upp senare).

Är så sugen på att baka tårtor. Jag hoppas att den går hem hos de övriga familjemedlemmarna.

Har man inte tiden att slänga ihop en tårta kan man alltid baka dessa glutenfria hallonmuffins. Det tar max 20 minuter och smakar ljuvlig vanilj och hallon.

Annars passade Teo på att få vattkoppor på denna dag.

Hallonmuffins cirka 6 stycken

2 ägg
1 krm vaniljpulver
1/4 tsk bakpulver
1.5 dl mandelmjöl
1/2 msk agavesirap

hallon till fyllningen

Börja med att sätta ugnen på 150 grader. Vispa ihop ägg och agavesirap. Blanda samman alla torra ingredienser. Smaka av smeten om ni vill ha den sötare. Mosa hallonen med gaffel, ha i eventuellt lite agavesirap i hallonsmeten (jag gjorde det inte). Blanda samman alla ingredienser förutom hallonen. Fyll formarna till ungefär hälften och klicka i hallon i mitten. In i mitten av ugnen i cirka 10-15 minuter.

Hoppas ni får en fin alla hjärtans dag. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.