Rawnola

Müsli, granola, crunchy eller rawnola. Det finns många olika varianter att toppa yoghurten, filen, glassen eller smoothien med. Något som jag nästintill alltid har hemma är rawnola. Det är något jag alltid äter till mina glasser eller till mina smoothiebowls. Det är härligt segt, fyllt med vitaminer och mineraler och naturligt sötade.

Vill man inte använde sig av havregryn kan man lika gärna använde sig utav mandelmjöl eller något annan mjölsort. Beroende på vad ni använder så kanske det inte bli raw.

Rawnola cirka portioner

12 stycken dadlar
1 krm vaniljpulver
2 dl havregryn
cirka 1 tsk kanel

Mosa dadlarna till en smet och blanda samman alla torra ingredienser. Blanda ihop dem och allt är färdigt.
Varför krångla till saker och ting?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.