Kladdkaka

Wohoo, ny vecka!!! Idag bjuder jag på en socker- och glutenfri kladdkaka.
Denna är verkligen perfekt i sin konsistens och smakar ljuvlig choklad.

Jag hoppas att ni haft en fin helg. Jag ska ta och träna lite nu på lunchen för att sedan återgå till studierna.

Kladdkaka cirka 4-6 bitar

1 ägg
cirka 1 dl mandelmjöl
en nypa salt
cirka 1 msk rå kakao
ca 1/2 msk honung
1 tsk kaffe
2 tsk kokosolja

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och honung. Blanda samman alla torra ingredienser. Häll i de torra ingredienserna i smeten. Smaka av om ni vill ha den mer söt. Ha i eventuellt lite mer mandelmjöl. Häll till sist i kaffet.

Jag använde mig utav en form som var 1 dm i diametern. Häll upp smeten och in i ugnen i cirka 5-10 minuter. Den får gärna vara lite kladdig när ni tar ut den. Låt svalna innan ni äter den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.