Yoga

Imorgon börjar jag att studera. Jag är både förväntansfull och helt ärligt rädd. Jag har hört så många som sagt att utbildningen är svår och tänk om utbildningen inte är vad jag förväntar mig. Men jag försöker att tänka att jag är nyfiken och finns det en nyfikenhet så är det bara att prova. Är det inget för mig så hoppar jag av. Inte svårare med det.

Kroppen är inte riktigt med mig och tankarna för lite för mycket för gymmet därför valde jag idag att ställa mig 30 minuter på yoga mattan. Inget avancerat utan bara fokus på stretch och bli medveten av kroppen och andning. När man känner att kroppen och huvudet inte är på riktigt samma plan är det bra att bara lägga sig på en matta och bli medveten om kroppen. Huvudet och tankarna ska fokusera på kroppsdelarna, där du jobbar för tillfället.

Detta gjorde mig lugnare men pirret är fortfarande kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.