Varm choklad

När jag försökte att avvänja mig vid kaffet så var det en tuff period. Det som fick mig att bestämma att jag inte ville dricka så mycket kaffe var att jag inte hade någon lust med att vara så beroende av kaffe som jag var. Alltså, vi pratar om 3 koppar kaffe innan klockan slagit 09:00. Så ni kan ju tänka er vilken huvudvärk jag hade. Så fort jag åkte iväg var jag likt en pensionär tvungen att ta med mig en termos med kaffe om det inte finns någon möjlighet att köpa kaffe. Nog för att det passar min pensionärspersonlighet men det är ändå rätt jobbigt att vara så beroende av kaffe för att inte få en djävulskt huvudvärk.

Så jag började med att trappa ner och till sist slutade jag helt. Nu kan jag dricka en kopp kaffe om dagen men långt ifrån varje dag.Inge sug finns kvar.

Istället för kaffe har jag stället druckit te, golden milk eller varm choklad. Både mysigt och gott! Har ni provat med havremjölk och rå kakao med lite honung eller agavesirap? Inte?! Prova! Det går ju givetvis med vilken mjölk som helst.

Varm choklad två koppar

2.5 dl havremjölk (eller vilken mjölk man vill)
cirka 3 tsk rå kakao (beroende på hur stark chokladsmak man vill ha)
cirka 1/2 tsk agavesirap (beroende på hur söt man vill ha den)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.