Lakritsbollar

Jag hoppas att ni har haft en lugn start på det nya året. Utan en massa press och stress på att göra en förändring över en dag.
Själv började jag året med lite mer tid med familjen därav att jag varit lite frånvarande på bloggen.
Men nu är jag redo för nya tag.

Något ja har haft för mig dessa dagar är att gymma, ligga på soffan och läsa, pussat på både man, unge och hund och ätit lakritsbollar.
De är krämigt goda och smakar ljuvligt av lakrits. Inget raffinerat socker och inget gluten.

Jag är en riktig lakritsälskare och dessa äter jag både om kvällarna när jag är sötsugen, till efterrätt eller innan eller efter träning. Tack vare dadlarna så blir jag pigg utav dem.

Lakritsbollar cirka 4 stycken

4 dadlar
en nypa flingsalt
1 tsk kokosolja
1.5 msk mandelmjöl
3 tsk lakritspulver

Börja med att mosa dadlarna med en gaffel. Smält kokosoljan till rinnande konsistens. Blanda samman alla torra ingredienser och häll i det i dadelsmeten. Avsluta med att blanda i kokosoljan. Rulla till bollar och in i kylen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.