Gott nytt år

Jag är så tacksam över detta år. Inte för att det har varit ett enkelt år utan för allt jag lärt mig om mig själv.
Jag har helt klart haft ett tufft år med ett jobb där jag vantrivts på. Varit nära på att gå in i väggen och haft panikattacker.
Jag skulle kunna se det som så att året varit tufft och fastna i det men istället är jag tacksam över allt jag har lärt mig på vägen.
Framförallt om mig själv och hur jag lärt känna en annan del av mig själv.

Jag är också tacksam över det nya året och allt vad det har att erbjuda. En ny utbildning, fortsätta att utvecklas dels som person men också som varumärket Ensamtjejpågymmet och för att leva ihop med min familj. Så mycket glädje och kärlek! Jag ser fram emot det nya året så mycket!

Gott nytt år önskar jag er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.