Jag ska bli sjuksköterska

Jag har nog inte berättat men jag har kommit in på Sjuksköterskeprogrammet. Sjuksköterska, eller rättare sagt barnmorska är något jag velat bli sedan jag var 14 år gammal. Jag vet inte riktigt om målet blir barnmorska utan jag kanske fastnar för någon annan inriktning när jag väl är färdig.
Det känns både spännande, roligt och lite läskigt. Många som jag berättat för har blivit lite oroliga att jag ska sluta med att jobba som massageterapeut eller personlig tränare. Det kommer jag verkligen inte sluta med! Drömmen har varit att jobba med något jag brinner för och sedan ha mitt pt- och massagejobb vid sidan av då det är en rolig grej att syssla med. Jag vill inte ha det som ett heltidsjobb för jag är rädd att det ska bli tråkigt.

Så den 15 januari börjar mina studier och jag är pirrigare än pirrigast!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.