Blåbärsbollar

Vi är redan inne i tredje advent och nu är det bara sju dagar kvar till julafton. Vi firar tredje advent med att baka lussemuffins, gå långpromenad, städa och slå in julklappar med glöggdrickande ikväll. Mysig advent med andra ord. 

Idag bjuder jag på goda blåbärsbollar. Vill ni ha de lite sötare tar ni bara lite mer agavesirap. 

Blåbärsbollar cirka 6 stycken 

1/2 dl mandelmjöl
1.5 msk kokosflingor
1 tsk kokosolja
1/2 tsk agavesirap
drygt 1 msk blåbär 
Plocka fram blåbären och låt de tina. Smält kokosoljan till rinnande konsistens. Blanda samman alla torra ingredienser. Blanda ihop allt förutom blåbären. Häll av den mesta av vätskan till blåbären och blanda i det i smeten. Rulla de till bollar och in i kylen och låt de stelna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.