Jag ska berätta en hemlis

Ny vecka och jag är återigen gräsänka men denna gång bara ett par dagar.
Jag måste berätta något. Något helt galet som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Tidigare i höstas valde jag att säga upp mig från min tillsvidareanställning. Jag kände att det fanns något annat för mig samt att jag inte mådde bra och trivdes där. Så! I fredags fick jag en förfrågan om en heltidstjänst. Inget konstigt i sig. Men då det inte heller kändes 100% rätt så tackade jag rätt och slätt nej till tjänsten. Något jag har lovat mig själv den sista tiden är att jag endast ska göra sådant som gör att jag mår bra. Inte göra saker för andra.

Så jag tror fortfarande att det finns något annat för mig. Ja, jag vet, då kanske ni tänker: Så vad ska flickebarnet göra istället?!
Jo si det ska jag berätta.
Nu tar jag istället tillfället i akt och tar ut lite föräldraledigt och satsar mer på massagen. Tänk att få massera och umgås med den bästa ungen. (Nej, inte samtidigt förstås).
Tills det dyker upp något jobb som lockar mig.

Glöm inte bort det. Du och din hälsa är alltid viktigast. I alla lägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.