Vad är viktigast för dig?

Det finns mycket här i livet som är viktigt. Vissa saker som faktiskt är viktiga men också saker som vi tror är viktiga.
De sakerna som vi tror är viktiga för oss kan få oss att bli stressade. Att vi hamnar ur balans. Att det ställer för höga krav på oss. Vilket leder till en otillräcklighets känsla och ännu mer stress. Givetvis så är de viktiga sakerna olika för oss alla människor.
Vad som är allra viktigast för mig behöver inte vara viktigast för någon annan. Det kan vara bra att faktiskt ställa sig frågan om vad som faktiskt är viktigast för en själv men också framför allt fråga sig varför är det viktigast?

Jag kan fastna ibland och bara vill arbeta framåt men då gör jag mig påmind om vad som är viktigare än hur bra det går på jobbet, hur pass omtyckt jag är,
hur bra träningen går eller hur jag ser ut. Han nedan är den allra viktigaste för mig.

Jag tror det är viktigt att hitta vad som är viktigast för en själv här i livet. Just för att man ska slippa sträva efter en massa onödiga saker som bara stjäl energi.
Så tänk efter vad som är viktigast för dig och varför det är viktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.