Kladdkakemuffins

Vaknade upp till årets kallaste morgon, minusgrader och frost. Teodor brast ut i gråt för att han ville ha tillbaka sin gröna gräsmatta.
Mysmorgon! Idag blir det till att jobba med lite nya recept, maila, fakturera och skriva blogginlägg.
Jag lovade er receptet på kladdkakemuffinsen men jag har verkligen inte haft tid. Men nu så!

Kladdkakemuffins 

2 stycken ägg
6 stycken dadlar
1 dl mandelmjöl
1.5 msk kokosolja
drygt 1 msk rå kakao
cirka 1/2 msk agavesirap
1 msk kaffe

Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa dadlarna till en smet.
Vispa ägg poröst med agavesirapen. Blanda samman alla torra ingredienser och häll sedan i dem i äggsmeten.
Blanda i dadlarna. Smält kokosoljan till flytande konsistens. Och häll till sist i kaffe och kokosoljan.
Fyll formarna till hälften och in i ugnen i cirka 15 minuter.
Låt muffinsen stelna innan ni äter dem. Jag hade mina i frysen. Perfekt motstånd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.