Fredag

Åh det är mycket nu, galet mycket men jag gillar det! Det är pt-program som ska skrivas och kostscheman som ska göras. Samtidigt har jag tvingat mig själv till att faktiskt ta en dag ledigt. Imorgon blir det lite jobb men på söndag ska jag passa på att bara göra saker som tankar energi. Träna, läsa och leka med Teodor.

Började min morgon med ett par massagekunder. Hade tänkt att träna också men då förkylningen fortfarande sitter i vågar jag inte riktigt, men nästa vecka måste det vara nog så då ska jag försöka att träna och hoppas att kroppen samarbetar.

Tack snälla ni för alla positiva kommentarer på bilden jag la ut på Instagram imorse. Det värmer ska ni veta! Tack tack tack!

Är ni också sugna på kostrådgivning eller pt-program så är det bara att maila mig så kommer vi överens om något.

Önskar er en trevlig helg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.