Chokladbollar

Började min morgon med att kliva upp vid 06:00 och sätta mig vid datorn och jobba lite innan alla vaknade här hemma. Skönt att få lite lugn och ro. Jag har aldrig varit en kvällsmänniska utan mer en morgonmänniska. För mig börjar kvällen redan vid 19:00 och om jag får som jag vill så sover jag oftast vid 21:00.

Låt oss prata om chokladbollar. Alltså finns det något godare och enklare att göra? Perfekt som både fika och innan träningen.
Chokladbollar går ju att göra på typ 1000 sätt, både paleo, raw, vanliga och någon blandning av allt.

Chokladbollar cirka 8 stycken


5 dadlar
1 msk kaffe
ett kryddmått kaffe
1.5 dl havregryn
3 tsk rå kakao
1 msk kokosolja
kokosflingor att rulla dem i

Börja med att mixa dadlarna till en smet. Smält kokosoljan till en smet. Blanda samman alla torra ingredienser och blanda sedan ned det i dadelsmeten. Häll till sist i kaffet och kokosoljan. Blanda väl. Rulla dem till bollar och rulla dem sedan i kokosflingor. 


Enkelt, tar typ 10 minuter att göra och smakar förträffligt!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.