Allt jag vill göra kan jag göra!

Jag är precis som så många andra tvivlar på mig själv också. Kan jag göra så här, vågar jag göra det, klarar jag verkligen av det osv.
Istället för att fastna vid tanken av hjälplöshet och hopplöshet till att inte klara av saker så brukar jag istället intala mig själv: Jag klarar av allt. Allt jag vill göra kan jag göra! Det kan tyckas lite egoistiskt tänkt men så är inte fallet.

Genom att upprepa de orden om och om igen som ett mantra så lyckas jag hålla borta de negativa tankarna och kan istället fokusera på vad jag vill ta mig för just för stunden. Det gör att jag vågar testa.

Och skulle det faktiskt inte gå vägen, för till och med jag kan misslyckas och ta fel beslut så är jag ändå tacksam att jag vågat testa. Och förhoppningsvis har jag också lärt mig saker under vägen. Erfarenheter jag kan lägga i min ryggsäck och plocka fram när jag behöver dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.