Hallon- och lakritsremmar

Idag är planen att ringa några samtal och sedan ta och filma lite här hemma. Ska försöka att ta mig till gymmet för att träna lite lätt. Jobba mer med kontakten än med tunga vikter. Nu har jag varit hemma i en dryg vecka så jag är så sjukt pepp på att komma tillbaka till gymmet.
Förra veckan gjordes det ytterligare en omgång med nya remmar. Denna gång med hallon- och lakrits. En plåt blir ungefär en burk som håller en vecka. Jag brukar ta en rulle när energin tryter eller om jag är sugen om kvällarna på att stoppa något i magen som inte är kvällsmat liksom.
Gillar man inte lakrits kan man givetvis utesluta lakritsen och de smakar endast hallon. Man kan ju också blanda i vilka bär man själv föredrar.

Hallon- och lakritsremmar en plåt

2 bananer
250 g hallon
4 tsk lakritspulver

Sätt ugnen på 45 grader. Mixa bananer, hallon och lakritspulver. Bred ut på en bakplåtsklädd plåt. Se till att ni får ett jämnt lager och in i ugnen i cirka 7-10 timmar. Remmarna är färdiga när smeten stelnat. Ta sedan ut plåten och rulla ihop bakplåtspappret och klipp sedan till rullar.
Sedan är det bara att dra bort bakplåtspappret och ni har remmarna i färdiga rullar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.