Morotsjuice

Jag älskar att vakna upp på morgonen. Dricka ett glas rumstempererat glas med vatten. Göra i ordning en morots- och ingefärsdrink och sitta i lugn och ro och dricka och bara känna hur kroppen suger upp all näring från drinken. Okej, jo, jag hör ju själv att det låter väldigt flummigt men när kroppen har haft en längre fasta som det blir på natten så kan man verkligen känna hur kroppen bara suger åt sig allt. Älskar den känslan. Gällande att sitta och dricka en juice i lugn och ro på morgonen… det däremot sker typ sällan, skulle säga nästintill aldrig men häromdagen skedde det.
Once in a lifetime!

I denna har jag i apelsin, morötter och ingefära. I med allt i en råsaftcentrifug. Det funkar med att mixa allt och sedan sila med… det blir nästan lika bra det med.

Ett glas med morots- och ingefärsjuice

1 apelsin
3 morötter
1/2 cm färsk ingefära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.