Tacksamhet

Jag tror att det är viktigt ibland att inte bara sikta in sig på målet. Att ha mål är något bra. Det får oss hela tiden att jobba framåt. Men ibland kan man snö in sig för mycket på målet och glömma vad man har. Man bara ser att målet är så långt borta och det kan lätt bli att man tappar motivationen.
Jag tror att det är bra ibland att stanna upp och se vad man har. Hur långt har man kommit. Oftast så har man kommit närmare målet än vad man egentligen tror. Va i Nuet!

Sedan tror jag att det är viktigt att känna tacksamhet. Tacksamhet för allt man har runt omkring men kanske framförallt känna tacksamhet inför en själv. Ge dig själv en klapp på axeln och säg hur grym du är! Boosta lite sedan kan du fortsätta att jobba fram mot målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.