Ingen tid till träning?

Som småbarnsföräldrar kan jag ibland känna en stress. Att dygnet gärna skulle ha lite fler timmar än de 24 som redan är. Bland alla de där måsten så finns det ju så mycket annat som man skulle vilja göra. Leka med sonen, träna, baka, äta god mat och umgås med vänner. Det är ju så mycket man vill hinna med. Man måste jobba, städa, förbereda mat, handla, tvätta och förbereda inför morgondagen.

Tid är något jag kan sakna, ibland mer och ibland mindre. Och i perioder finns det kanske inte så mycket tid till allt man vill göra men oftast finns det möjligheter. Är det så att du vill börja träna, gör det! Låt dig inte fastna i tankegången: ”När jag har köpt mig ett gymkort”.

Ställ dig frågan: Vad har jag för möjligheter just nu?

De dagar jag inte hinner åka till gymmet eller de dagar där jag hellre vill leka med Teo så brukar jag just: Vad har jag för möjligheter idag?!
Det kan tillexempel vara att jag tar med Teo till lekparken och tränar där medans jag puttar på hans gunga. Tar med mig Teo i vagnen och ger mig ut och springer. Tar med Teo till en fotbollsplan och låter ungen springa och jag jagar.

Så ställ dig alltid frågan: Vad har du för möjligheter idag!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.