Va lagom nyttiga

Vi lever idag i ett otroligt stressat samhälle. Vi ska ha det städat, vara lyckliga, träna, äta rätt, umgås med vänner, ha ett bra jobb, leva flott och helst ska vi inte ha några som helst problem.
Den där perfekta världen vi många gånger ser på Instagram. Men hur ser det ut bakom alla de där perfekta bilderna? Är det stökigt? Bakom den där perfekta selfien kanske en trött och stressad mamma befinner sig, den personen som kanske verkar ha många vänner kanske inte har några nära vänner alls.

Jag kan ibland komma på mig själv med att jämföra mig med andra som jag ser. Och då mitt Instagram konto från första början mest var en rolig grej men som fungerar som en otroligt bra jobbverktyg och har kommit och nå fler och fler så bollas jag hela tiden med att jag aldrig vill bidra till allt det där som stressar, även mig själv. Jag vill inte att någon ska känna ångest eller få dåligt samvete när jag lägger upp mina bilder. Som jag har sagt tidigare så tränar jag inte varje dag, mina dagar är inte perfekta och kosten är inte det heller.

Kan vi inte lova varandra att vara så där lagom nyttiga i denna stressade värld vi lever i? Och påminna oss själva hela tiden att det vi ser på bloggar eller Instagram kan vara långt ifrån sanningen.

Lagom nyttiga, kom ihåg det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.