Chokladchiapudding

Äntligen fredag! Idag blir det en kort dag på jobbet och senare i eftermiddag så ska Teo och jag åka tåg. Jag kan inte tänka mig en bättre start på en ledig helg. Att få se honom lycklig. Ibland kan jag känna att man glömmer att leva. Att det bara känns som att dagarna går och man tänker på alla måsten. Men allt det där andra. Allt man vill göra, allt det där som får en att må så bra. Skratta, kramas, njuta… leva! Det är exakt sådana saker jag ska ägna mig åt i helgen.

Imorse gjorde jag denna till frukost. En chokladchiapudding fri från raffinerat socker. Denna gång valde jag att söta den med banan. Men det går lika bra att söta med agavesirap eller honung.

Chokladchiapudding 1 portion

3 msk chiafrön
cirka 1 dl valfri mjölk
1/2 banan
cirka 2 tsk rå kakao

Blanda samman chiafrön och mjölk. Mosa en banan och ha i den med. Sikta i cirka 2 tsk rå kakao. In i kylen över natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.