Goda vanor

Det går lite upp och lite ner med sina rutiner och med sina vanor. Ibland är man fruktansvärt pepp och allt känns så himla enkelt och ibland så känns allt motigt, att det tar emot att gå till gymmet eller som att man bara vill ligga på soffan och äta en massa godis.
Jag ska inte prata för alla personliga tränare eller kostrådigvare men så är det för mig ibland iallafall.

Något som hjälper när energin tryter är att man ser till att man alltid har bra produkter hemma i kylen. Jag ser alltid till att jag har bra mat hemma.

Min kyl och frys är alltid full med:

Grönsaker
Rotfrukter
Frukt
Bär
Ägg
Kvarg
Kött från viltdjur

och i skafferiet har ja alltid:

Potatis
Glutenfri quinoa
Linser
Kokosmjölk
Chiafrön
Havregryn
Kokosolja

Detta är något för mig som fungerar. Men alltid som jag tidigare skrivit så brukar jag alltid ställa mig frågan varför jag inte har energi, varför jag är sötsugen, varför jag inte orkar träna. Har jag sovit lite, är jag stressad, var det länge sedan jag åt? Det kan ju faktiskt vara så att kroppen behöver vila från gymmet eller att man har ätit dåligt och att det är därför kroppen skriker efter sötsaker. Så ställ dig alltid frågan varför känner jag som jag gör nu. Det är inte alla gånger man förstår sig på kroppen, men många gånger skulle jag vilja påstå att ni komemr få svaret varför ni känner som ni gör.

Trevlig helg önskar jag er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.