Kliva ur sin bekvämlighetszon

Ibland kan jag vara feg. Inte våga ta det där steget för att jag tänker att jag kanske inte kan eller för att jag är rädd för vad andra kommer tycka. Ni vet, prestationsmänniskan i en…
Jag vill ju liksom inte vara någon som folk stör sig på. Det är lite mig i ett nötskal. Att inte våga för att jag är rädd för vad folk kommer tycka. Men på något sätt så måste jag ju våga, att gå utanför den där bekvämlighetszonen, lite skita i vad andra ska tycka eller att faktiskt inte tänka på att jag överger andra bara för att jag själv vill pröva mina vingar.
För det är ju nu livet pågår, inte imorgon eller nästa månad, nu! Jag kan inte i hela mitt liv tänka att jag någon gång i framtiden ska prova att utvecklas. Jag är hungrig på utveckling nu! Därför är jag värd att prova och ta steget.

Glöm inte bort att livet pågår nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.