Blåbärspaj

Jag verkligen älskar att kunna vakna upp och dricka kaffe med en havsutsikt. Ta på sig stövlarna och traska rätt ut i skogen för att plocka blåbär. Men jag ska verkligen inte försköna mina dagar. Denna dag har varit intensiv. Det händer mycket i Teos liv och i samband med min trötthet så blir det ingen fin kombination. Jag hoppas att vi samarbetar bättre imorgon. 

Häromdagen, när det var en bättre dag så gjorde vi blåbärspaj. Den är fri från både gluten och raffinerat socker. 

Blåbärspaj 

Cirka 3 dl mandelmjöl
Cirka 2 dl kokosflingor
25 gram smör
Cirka 3 dl blåbär
5-6 dadlar
Cirka 2 tsk agavesirap 
Börja med att sätta ugnen på 175 grader. Mosa Dalarna med en gaffel. Blanda samman alla torra ingredienser. Häll i dadlarna och agavesirapen. Häll till sist i smöret. Forma till en smet. Smörj en form med smör eller kokosolja. Och häll sedan i blåbären. In i mitten av ugnen i cirka 20 minuter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.