Lakritsbars 

Jag älskar semesterkänslan. Det är god mat, träning ute i gräset, kalla smoothies, bokläsning och förvirrade dagar. Igår drog jag av ett ordentligt benpass på ett tomt gym. Så klart att det nästintill var folktomt när äntligen solen tittade fram. Passade även på att jobba lite när jag ändå va på jobbet. Mycket av min lediga tid går ut på att planera nya (förhoppningsvis) goda recept, fota och spela in lite träningsfilmer. Jag strävar hela tiden för att utvecklas och det är det som är så roligt som egen företagare.

Hur eller hur. Idag hade jag tänkt att bjuda på en sjukt god lakritsbar. Jag har alltid ett gäng färdiga bars i frysen som jag plockar fram när jag vet att jag kanske inte hinner med ett mellanmål eller när energin tryter en aning. Lakritsbarsen är fri från både raffinerat socker och gluten.

Lakritsbars 1 styck 

 4 dadlar

Cirka 1.5 msk mandelmjöl

3 tsk lakritspulver 

En nypa flingsalt (kan uteslutas)

1.5 tsk kokosolja 

Mosa dadlarna till en smet. Smält kokosolja till rinnande konsistens. Blanda samman alla ingredienser. Platta till på ett bakplåtspapper och in i kylen/frysen. Färdigt! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.