Jag har gått och klippt mig

Det skulle bara ta mig tre år innan jag faktiskt bokade en klipptid på riktigt och inte bara mentalt. Jag vet nu måste ni tänka. Herregud, hon måste ha hur slitit hår som helst. Någonstans så trodde jag att frisören skulle säga: ” Herregud tjejen, trots att du inte klippt dig på 3 år så har du underbart hår”.
Väl i frisörstolen så släppte jag ut håret från min boll på huvudet.  Jag väntade på de gyllene orden om min fantastiska hårkvalite… Hon tog i det och sa: ”Ja du, det syns att du inte klippt det på 3 år. Det är vääääääldigt slitit”.

Jaja, man kan inte få allt här i livet. Jag lovade att inte vänta i 3 år tills nästa gång iallafall. Man skulle kunna tro att jag gjorde något radikalt, hade varit lite typiskt mig men jag är för kär i mitt långa hår även att det är ett heltidsjobb i sig. Jag klippte av 1 dm… det är inte en jävel som sett att jag klippt mig men jag gillar det iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.