Kanelbollar

Efter att ha legat hemma hela helgen känns det som att energin är tillbaka men hostan är som värst på morgonen och på kvällen.
Helgen har trots allt varit mysig med mycket tedrickande, god mat och många pussar och kramar. Jag vet, jag är hemsk som pussar på mitt barn när jag är sjuk, men lugn!
Bacillerna kommer från honom iallafall!

Är grymt träningssugen men tar nog en extra vilodag och provar att träna lite imorgon med fokus på kontakt och inte så mycket pulshöjande.

Jag var aldrig nämnvärt förtjust i just kanelbullar innan jag blev glutenintolerant, men ibland så får jag för mig att det vore fint med en kanelbulle, för det luktar ju sjukt gott. Att istället göra kanelbollar är ett fint substitut.
De smakar precis som smeten i mitten av en kanelbulle. Tänk då hela bullen som en god massa. Mm!!!

Kanelbollar cirka 8 stycken

1 tsk kokosolja
3 dadlar
Kanel
Kardemumma
1/2 dl hackade mandlar

Mixa dadlarna och smält kokosoljan. Blanda samman. Häll sedan i kanel och kardemumma efter smak och tycke. Hacka sedan mandlarna och häll i dem i smeten. Rulla till bollar. Förvaras i kylen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.