Kladdiga dadelbollar

Okej, så då har jag åkt på en förkylning igen… det gör mig både trött, ledsen och en smula galen. Jag har varit inne i ett underbart träningsflow, sedan så råkar man tänka tanken att det var länge sen man var sjuk och då kommer bacillerna som en löpeld och attackerar…
Jag är iallafall glad att jag jobbar hemifrån idag och kan sitta så mycket som möjligt på balkongen. Vädret är strålande och nu känner man att värmen är på väg.

Jag satt i förrgår och gick igenom gamla receptblock. Hittade denna gamla goding som gjordes för tre år sedan. Tyckte det var på tiden och slängde ihop de igen. Så kladdigt goda!

Dadelbollar med chokladöverdrag

4 stycken  dadlar
1,5 tsk kakao
30 g cashewnötter
0,5 tsk vaniljpulver
2 tsk kaffe
0,5 tsk kokosolja

Steviasötad choklad (eller vanlig choklad, det har liksom ingen dött av)

Börja med att mixa dadlarna. Smält kokosoljan till flytande. Mixa cashewnötterna i valfri storlek. Blanda sedan samman alla ingredienser.
Rulla de till bollar i valfri storlek. In i kylen/frysen. Smält chokladen och rulla bollarna sedan i chokladen och låt stelna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.