Värt att tänka på

Något som är värt att tänka på och faktiskt bli påmind om är hur man kan komma väldigt långt med att ändra sitt utseende beroende på ljus och vinklar. Detta är något som även jag behöver påminna mig om när jag är där och jämför mig själv med någon annan på sociala medier. För visst fasen gör jag det med, jag är ingen perfekt människa, jag jämför mig ofta med människor i min närhet, människor jag möter på gymmet eller människor jag ser på sociala medier. Men jag är medveten om det och jag försöker att stoppa mig själv i jämförelsen.

Den här bilden nedan tog jag med 5 sekunders mellanrum. Från rund mage till, tjaaa, ett par rutor iallafall. Det beror alldeles på vinklar, muskeltonus och ljus. Tänk på det innan ni jämför er själv med andra på sociala medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.