Hallon- och blåbärsglass

Jag inledde veckan med två stycken lediga dagar där jag planerat, ätit rawfoodglass, läst Bamse tidningar i mängder, sörplat te och druckit goda syrliga måbra smoothies. (Det sista fick jag kanske inte i mig så mycket utav på grund av att Teodor som lyckas dricka mer än mig).
De som känner mig vet att jag ofta snöar in på saker och ting. Det nya nu är som sagt rawfood glass och jag äter det till mellis i stort sätt varje dag nu. Den är både god, mättar fint och är vacker att titta på!

I övrigt kan jag säga att jag har en brutal träningsvärk i ben och rumpa. Så idag fortsätter jag med att gå promenader för att få igång cirkulationen och på fredag är det dags igen för ben och rumpa för att få sig en omgång! Men först blir det träning för triceps och bröst.

Hallon- och blåbärsgöass 1 portion

1.5 fryst banan
en skvätt kokosgrädde
1 dl blåbär

Mixa den frysta bananen, häll i blåbären och hallonen , mixa igen och häll till sist i en skvätt kokosgrädde.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.