Magrutor?

En gång i tiden lade jag ner så mycket tid på att få fram de där magrutorna. Det blev maniskt! En känsla inom mig var att: ”När jag såg att jag hade fått magrutor så skulle jag vara nöjd till 100%”. Som att det var det bästa jag kunde uppnå med min kropp. När jag väl var där, så var det alltid något annat, visst hängde rumpan lite för mycket… eller biceps var nog lite för liten… Men missförstå mig rätt nu, det kan vara så att för många är de där magrutorna ett mål, och jag dömer er absolut inte för det. Däremot för min egen del så blev jag aldrig nöjd och det blev maniskt istället. Jag gjorde allt för att få fram de där rutorna, och efter magrutorna så var det alltid något annat och jag tappade lusten för träningen. För det gick ju inte tillräckligt snabbt att ändra kroppen som jag ville…
Med all hälsohets som idag existerar inom olika sociala medier så har mitt egna ideal ändrats… till det bättre skulle jag säga. Idag är inte målet ett sexpack utan mer för att få vara stark. Sedan får kroppen ändra sig bäst den vill.

Som sagt, missförstå mig inte! För några är målet att få ett sexpack, men målet för mig är att känna mig stark och att orka med tempot jag har i mitt liv. Men om målet är att få fram rutorna, låt det inte gå till överdrift, låt det inte bli maniskt. Det finns mycket annat än det där sexpack och träning ska vara roligt för att det ska bli en hållbar livsstil!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.