Lakritsblock

Idag är det inte vilken dag som helst! Idag firar vi Teos 3- årsdag. Helt sjuk vad tiden går fort med honom. I går kväll satt jag på hans sängkant och höll i hans hand och grät en skvätt för att han var så fin! Livet som mamma har gjort mig något blödig…

Igår var jag med om det mest tråkigaste och mest omotiverade träningspass genom tiderna. För det första så tog det typ en timma att ens få på sig träningskläderna… kändes som hundra år att ta sig till gymmet… och väl där fattade jag inte ens vad jag gjorde där. Jag brukar oftast kunna avgöra vad omotivationen handlar om. Om jag är trött för att jag sovit lite eller för att jag är trött men ändå behöver träna. Tydligen så kunde jag inte läsa av kroppen igår iallafall. Men jag blev iallafall lite fuktig på ryggen. Hur eller hur, det är okej att ha skitpass ibland!

Häromdagen gjorde jag och Teodor lakritsblock. Kan konstatera två saker… 1. Han tycker inte om lakrits (desto mer till mig). 2. Det blev verkligen skitgott!

Lakritsblock


4 dadlar
1.5 tsk kokosolja
2 tsk lakritspulver
ca 1/2 dl mandelmjöl

Mixa dadlarna till en smet. Smält kokosoljan. Blanda samman de torra ingredienserna. Rör sedan ihop allt. Det kan vara så att ni få ta lite mer mandelmjöl beroende på hur stora dadlarna är. Jag hade ganska små dadlar. Låt smeten vila ett tag i kylen. Ta sedan ut den när den stelnat, lägg den i ett bakplåtspapper och platta till, till önskad storlek. Skär i bitar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.