Bananvåfflor

Äntligen måndag, ledig i två dagar efter att ha jobbat helgen. Det har varit en lång helg och så avslutade jag veckan med ett migränanfall när jag kom hem i går kväll… nu är jag så där tung i huvudet som jag blir efter ett migränanfall, men jag hoppas att huvudvärken släpper för måndagar betyder bendag och jag har längtat såååå mycket!

Åt ni några våfflor i helgen? Jag åt ett gäng, både ”vanliga” glutenfria men också bananvåfflor. Trodde jag hade delat med mig av detta recept på bananvåfflor men tydligen inte. Här kommer receptet!

Bananvåfflor blir cirka 5 stycken 

En stor banan
2 ägg
2.5 tsk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver

Mosa bananen och knäck sedan i två ägg. Blanda sedan i fiberhusk och bakpulver och låt smeten svälla ett tag.
Grädda sedan våfflorna som vanligt i ett våffeljärn. Jag använde kokosolja men smör går lika bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.