Gofrukost

Inte så mycket sömn inatt på grund av en unge som snurrat runt i sängen… klev upp tidigt och förberedde frukost på sängen till födelsedagsbarnet som fyller 28 år. Teodor tyckte det var så spännande och den sång han övat på hela veckan fick äntligen sjungas… ja på rätt dag då.
Josef fick rostmackor på sängen och själv gjorde jag mig en smoothiebowl gjord på avokado, hampaprotein, mandelmjölk och en hel drös med blåbär. Jag valde att toppa med en egengjord müsli.

Hann med lite egen träning under förmiddagen innan jag ska tillbaka till jobbet för några klienter. Träningen gick verkligen skit, antar att det har att göra med den lilla sömnen. Men jag valde faktiskt att lyssna på kroppen och lyfte inte så tungt utan fokuserade mer på kontakt och fler repetitioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.