Komplex för mina ben

Jag har så länge jag kan minnas haft hemska komplex över hur mina ben ser ut. När jag var yngre så red jag vilket gjorde att jag fick ganska mycket muskelmassa på benen. Detta ledde till att jag ofta fick höra att jag inte bara var kort utan även väldigt kompakt. Och ja, ni fattar. Som 13- åring så är det klart att man börjar och fundera på att det ändå kanske ser lite konstigt ut. Idag är jag snart 28 år gammal och det är först nu de senaste åren som jag lyckats släppa tanken över att mina ben ser konstiga ut.

Istället har jag vänt allt… nu tycker jag det är väldigt snyggt med ett par ordentliga ben. Ben är idag något som jag tränar två gånger i veckan och jag upplever att jag ändå har lätt att lägga på mig muskelmassa på benen. Och från att ha hatat formerna så har jag kommit att älska mina ben som får mig att känna mig stark!

Om jag kunde gå tillbaka till mitt 13-åriga jag så hade jag önskat säga henne att inte ödsla all tid på att hitta ett par byxor som gör att benen inte ser så stora ut och att hon senare i livet kommer kunna lyfta jävligt mycket till sin lilla vikt på 48 kg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.